Ochrana osobních údajů

BEZPEČNOST A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Informace o kupujících jsou uchovávány v souladu s platnými a účinnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOU“) a s Nařízením evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016. Veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu pouze pro dobu nezbytně nutnou pro vyřízení objednávky a prodávající je neposkytuje třetím osobám. Výjimku představují provozovatelé přepravních služeb, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v rozsahu nutném pro doručení zboží kupujícímu. Bez výslovného souhlasu kupujících nakládá prodávající s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští ZOOU.

Kupující dává prodávajícímu výslovný souhlas ke shromažďování a zpracování jeho osobních údajů pro účely splnění kupní smlouvy (dodání zboží), a to až do doby doručení písemného vyjádření o nesouhlasu kupujícího s tímto zpracováním prodávajícímu. Za písemné vyjádření se v tomto případě považuje i forma elektronická, zejména prostřednictvím emailu. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu.

Košík je prázdný.

Ceny v našem e-shopu jsou uvedeny s DPH a jsou totožné s cenami v kamenném obchodě, kde si lze zboží odebrat okamžitě.

Internetový prodej 24h denně - nepřetržitě

Provozovna Kollárova 8,Plzeň

Loc: 49°44'51.992"N, 13°22'13.989"E

Po 8 - 18

Út 8 - 18,

St 8 - 18,

Čt 8 - 18,

8 - 18,

So 8 - 11:45

U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 1484 e-shop systém banan.cz

Námi nabízené alkoholické nápoje lze také koupit  na kamenném obchodě v Kollárově ulici 8, Plzeň. Tel. kamenná prodejna - 377 236 014

Stránky slouží pouze jako online katalog a rezervační systém pro kamennou prodejnu! 

Zboží rezervujeme maximálně 7 dní a po té je objednávka zrušena!